onsdag 30. oktober 2013

En liten takk


 Av og til ønsker man å gi noen en liten takk. Da er det hyggelig å understreke dette med et kort.Dette tekststempelet fra North Star Stamps falt jeg pladask for, og tenkte at jeg måtte få brukt det sammen med et av de opptil mange engle-/fe-stemplene jeg har fått i samlinga mi... Men før jeg rakk å få brukt det, måtte det jammen meg flytte inn noen flere før jeg kom på å bruke det... Har hatt stempelet i lang tid, men har ikke hatt tid (eller skal jeg si ikke hatt bestillinger som går på takk... Og det siste året har jeg stort sett bare laget de kortene jeg har hatt i bestilling, overskudd og tid til noe mer har ikke vært til stede. Nå etter  å ha vært på høstens Hønetreff har overskuddet og lysten kommet tilbake for fullt! HURRA!) Og som dere sikkert har skjønt, jeg er veldig glad i tekststemplene til Kari på NSS! Hun har tekster som er søte, tekster som er lune, tekster som er morsomme og akkurat det jeg trenger! (Og selv om jeg nå har en del, står det fortsatt mange på ønskelista (samt at hun stadig lager nye som havner på den lista...) Av og til skulle jeg ønske jeg var millionær sånn at jeg bare kunne kjøpt akkurat det jeg hadde lyst på av stempler og utstyr til hobbyen min! (Og når jeg går inn i nettbutikken hennes, ja da er det en sånn tid hvor det ønsket dukker opp!)

Dette kortet satt jeg og puslet med i løpet av hele gårsdagen... Innimellom egenpleie (Halsbetennelse er noe skikkelig herk!), pleie av syk sønn (hals der også...), litt facebook, spilling og litt foring... For første gang siden torsdag sov jeg ikke på dagen, men når kvelden kom da var jeg så sliten at jeg bare ristet invendig i kroppen, så sykemelding er visst riktig... :(

Både motiv og tekststempel er fra NSS. Motivet er fargelagt med promarkers og med stickles på vingene(jeg syns det gir sånn fin effekt...). Pyntearket er fra Maja Design.

Med dette kortet ønsker jeg å delta i Sketchy Colors utfordring #184 hvor man skal følge denne nydelige skissen:

1 kommentar:

Maya sa...

Nydelig kort, Catharina :)
Jeg er svak for lilla, så dette var helt meg!
Nydelige papirer, herlig motiv som er fagelagt så flott og nydelige detaljer!
Takk for at du deltar hos Sketchy Colors :)
Klem fra Maya