Promarker-tips

Første forsøk med denne teknikken
Forsøk på egne kombinasjoner
Her ligger noen tips og filmer som har gjort at jeg føler jeg har skjønt litt mer av hvordan disse fantastiske tusjene fungerer :)  Jeg ble så glad for å finne de at jeg bare måtte prøve de tipsene dama kommer med! Jeg ble VELDIG godt fornøyd med resultatet som jeg fargela etter det hun beskrev :) (selv om klokka ble ALT for mye i natt pga det...)
Hun som lager filmene bruker motiv fra Whiff of Joy til å  fargelegge :)  (Også jeg som er så glad i disse søte jentene da :) )

Jeg har notert ned hvilke farger hun har brukt og oversatt dette og satt det inn i enkle skjemaer. De er skrevet i excel, ta kontakt med meg om du ønsker fila enten i pdf-format eller i excel sånn at du kan endre de selv :)


Mitt første lille ark, nå over i excel ;)
Jeg har begynt å notere ned hvilke farger jeg bruker på forskjellige prøver og ta vare på dette. Det startet med blyant og et lite ark, som jeg fort fant ut at jeg måtte utvide til et exceldokument som jeg kan skrive ut og fargelegge på med rutenett med plass til å skrive... Living my life in excel :)(Og ja, jeg deler gjerne fila...)

Adirdondack pitch black
Memento rich cocoa
Jeg har gjort et lite eksperiment: Samme trykk, to forskjellige puter, samme fargene på motivet. Her ser dere resultatet.
Den brune puta gjorde det lettere å få duse farger og mer spill. Men jeg følte at fargene lett fløt utover med den puta... (Evt at jeg er dårlig til å fargelegge med den puta enda....)
Jeg tror jeg vet hvilken pute jeg kommer til å bruke mer og mer nå, for jeg likte godt uttrykket som blir når jeg har brukt brun pute...
Adirdondack pitch black

Memento rich cocoa
Og ved litt flere forsøk fant jeg ut at svart er utrolig kult og faktisk funker bedre på enkelte motiver... De litt mer tøffe krever nok fortsatt svart pute... Så da forsvant ikke svart memento fra ønskelista mi likevel hehehe :)

Whipper Snapper sine motiv er fine å trene medHer er filmene jeg har brukt til å lære meg teknikken med å gå fra mørkt til lyst, i kronologisk rekkefølge i en playlist som jeg har laget meg i youtube :)

Ingen kommentarer: