lørdag 19. oktober 2013

Bursdagskort til gutt med jente i steampunkFarget med promarkers
Dette motivet fant jeg på en gruppe på facebook som heter The digistamp shak. Jeg lagret det og tenkte at på et tidspunkt SKAL jeg klare å fargelegge og bruke denne dama! Hun er jo så utrolig kul! Jeg bestemte meg for fargene, og visste jeg hadde motivarkene klare, for jeg fikk en blokk med svart, hvitt og grått i gave en gang. Så nå bare MÅTTE jeg få til å bruke disse to sammen, og det passet jo med DT-callet til North Star Stamps!

Artig tekst fra NSS
Tekstene både inni og utapå er fra NSS. Jeg pleier jo ikke akkurat å lage kort uten blomster, men på dette kortet bare måtte jeg droppe de! Og siden jeg føler det ble såpass "enkelt" på forsiden, fortjente den som får kortet en ekstra hilsen inni :) (Jeg pleier ikke lage noe på venstre side inni kortet, men det var jo litt moro å få det til!)
Baksiden

Motivet har jeg fargelagt med promarkers og arkene er fra panduro. Glasset i brillene har jeg markert litt ekstra med glossy accent.

Innsiden
Jeg har laget dette kortet for å delta i North Star Stamps utfordring for oktober: Med andre ord, vi vil se kort til FAR denne måneden.


De har sagt at de godtar kort til både bursdag og farsdag, så lenge det er til mann.
I tillegg til å være oktoberutfordringa, så er det også et DT-call, så jeg vil prøve meg på det også.... Håper på det beste :)

3 kommentarer:

Torill sa...

Så flott! Skal si du er produktiv!! Det ene kule kortet etter hverandre!!
Lykke til med DT
Takk for at du ble med på utfordringen vår!

Lene's stempelhjørne sa...

Supre kort du har laget, Catharina :O))

Takk for at du deltar i Northstarstamp sin utfordring :O)))

DT Lene

NorthStarStamps sa...

Takk for at du deltar på utfordringen vår