søndag 19. mai 2013

Lilla bryllupskort


Sommeren er høysesong for å gifte seg. Og vi skal i to bryllup de nærmeste månedene, så det er bare å sette i gang å lage kort innen den sjangeren! (Og så har jeg jo fått inn et par bestillinger også da!)

Embossa motiv
Dette er et sånt evighetskort jeg begynte på, nå skjønner jeg hvorfor jeg er så glad i skisser!! Hadde en klar tanke om hvordan det skulle bli, så røyk pæra i arbeidslampa. Ny pære ble kjøpt inn og lampa lyste fint, men dagen etter var hele lampa død og ville ikke mer. Jeg gikk noen dager og grublet på hva slags lampe jeg skulle kjøpe og endte opp med samme type lampe som jeg alltid har hatt! Den holdt jo i hvertfall 12 år før pæra gikk, og overlevde 3 flyttelass, så jeg tipper kvaliteten er bra, og så visste jeg hvordan lyset ble! Vel, kortet bare lå og lå og lå og jeg fikk meg ikke til å begynne på det. Prøvde et par kvelder, men ble distrahert. Dermed brukte jeg to uker på dette kortet! *Frustrert* Til slutt ble jeg greit fornøyd, men syns det er håpløst med sånn tørke og greier!

Innsiden
Her har jeg funnet frem et godt gammelt stempel, et som alle bare MÅTTE ha da jeg begynte med denne hobbyen i 2007 og sånn englevev (jeg lagde knapt et kort uten det!) kom også frem igjen fra glemselen på dette kortet.

Ingen kommentarer: