mandag 7. november 2011

Bursdagskort inspirert av et bilde jeg har tatt

I helga fikk jeg endelig satt meg ned for å lage kort igjen :) Jeg ble så inspirert etter å ha handlet hos North Star Stamps på Hønetreffet på lørdag at jeg måtte sette meg ned :)
Fargeinspirasjonen min
Endelig fikk jeg laget et kort i fargene lilla og oransje som jeg fant ut var veldig fint en dag Simbapus lå på badet oppå den nye badematta vår :) Men huff så tungt det var å komme i gang med å lage kort, da! (Så godt jeg fikk laget fire kort i dag med Benjamin, for nå føler jeg at jeg er inne i en god flyt :) )

Jeg fikk lekt meg med et av de nye Mo Manning-stemplene (fargelagt med promarkers, selvfølgelig!) jeg kjøpte i høstferien  OG det ene stempelet jeg kjøpte av Kari på Hønetreffet :)

På dette kortet har jeg virkelig pøst på med mye pynt! Det er jo helt ulikt meg! Det å pynte kortene er noe av det vanskeligste jeg vet om! Men her har jeg gått bananas med bling, glitterlim og blomster :) I tillegg måtte jeg prøve å få inn to knapper for å få blitt med på en utfordring til :)


Med dette kortet ønsker jeg å delta i følgende utfordringer:

  • Sketch Saturday sin utfordring #180 hvor man skal følge denne skissa:
  • Scrappekammeret sin utfordring #41: Lag et prosjekt der dere bruker MINST 2 KNAPPER. (Og jeg er ikke noe god på knapper! Misliker det nesten, så dårlig er jeg på det!)

3 kommentarer:

Elisabeth SJ sa...

Kjempestilig!!!

Susie Little sa...

So Cute! Thank you for playing at Sketch Saturday!xx

Yvonne sa...

Lekkert kort! Og oransje og lilla er jammen stilig sammen. Kult når pus kan gi deg idèer :)
Kjempesøtt motiv, og så ble det såå flott med den store swirlen med bling!
Syns du fiksa knappene bra jeg, selv om du nesten misliker det :)
Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
Klem, Yvonne