lørdag 23. november 2013

Lilla og rosa bursdagskortI dag skulle Benjamin i bursdag til ei venninne fra barnehagen. Jeg hadde ingen kort her hjemme, så fant frem et kjøpekort for å skrive. Da ble det ville protester fra han! Han ville lage kort til venninnen! Dette skjedde en halvtime før de måtte dra...
Denne gangen valgte han farger som jenta liker. Jeg fant frem pynteark og kartong som passer til. Videre bestemte han størrelsen, jeg skar til og brettet, men han limte det sammen. Motivet ble muffinsen til North Star Stamps. Her satt han og jobbet hardt og intenst med fargelegging mens jeg fant frem forslag til pynt og tekststempel(NSS). I tillegg ville han ha glitter på, så da fikk jeg lagt en glitterkant rundt panelet.  (Tenk at jeg holdt på å kaste disse sløyfene forrige uke! Har jo hatt de liggende i seks år uten å få brukt de... Men her passet de jo perfekt!)

Etter fargelegging valgte han diesene vi skulle bruke. Og sveivet de gjennom. Mens han kledte  på seg monterte jeg de siste delene og de fikk dratt bare litt seint... Jeg syns dette ble et veldig fint kort, og vi er veldig imponert over fargelegginga! Han er så nøye på at det ikke skal komme noe utenfor!
Og ja, mamman i huset har vel nå skjønt at jeg har fått stor gutt, og at neste bursdag han skal i må jeg enten ha kort liggende ferdig eller la han lage i god tid før bursdagen... Og jeg er vel litt spent på hvor lenge jeg får ha tingene mine i fred. Men han er jo flink, så snart får han vel lov til å prøve tusjene mine hehehe

1 kommentar:

Heidi sa...

Så koselig å lage kort med barna. Det gjør vi også til bursdager. Lager sjelden kort til barnebursdager selv,de er gjerne mer opptatt av gaven de får... :-) Og tror nok at jentene bruker mine tusjer mer enn meg selv, må vel skjerpe meg litt... :-)