mandag 2. mai 2011

Nyfødtkort til jente laget på Hønetreffet

I helga gikk det femte hønetreffet av stabelen, og jeg var så heldig at jeg fikk plass :) Det kommer de nærmeste dagene inn de fleste av kortene og boksene jeg produserte der :)  Og da kommer det et nytt kort hver dag klokka 18 til jeg ikke har flere liggende fra treffet :)

Treffet startet fredag klokka fem, jeg kom meg dit og var klar klokka seks. Ble sittende og bare vente på at noen skulle si at jeg kunne starte... (Preget av  jobben sa du? Neida, ikke i det hele tatt...)

Her er det første kortet jeg lagde meg :)

Helt greit kort, fikk brukt et stempel jeg fikk kjøpt via rubberstampsforumet som jeg bare måtte ha, men som jeg ikke har fått brukt før, fikk brukt en die jeg bare måtte ha en gang i tida... Jeg jobbet etter en skisse... Vet ikke helt hva jeg egentlig mener om det... Fikk prøvd meg på å lage buketter da :)
Innsiden

Jeg hadde et prosjekt for meg selv med dette treffet: Ikke kjøpe noe særlig mer enn det jeg hadde bestilt meg(to spellbindersdies og sirkelpunch)... Jeg klarte det nesten... Ble noen blomster, et par av NSS sine stempler, en stempelpute, nytt personlig stempel (som jeg har tenkt på å skaffe meg siden 26/7-08) og en pakke med sjokoladestempler fra Storyteller i tillegg... Men alt i alt var jeg veldig flink til å ligge unna butikkene :) *Stolt*

2 kommentarer:

Heidi sa...

Ja, det var jo nesten ingenting! ;-) Men du var mye flinkere enn meg... La igjen ganske mye penger på treffet... Har en utfordring til deg i bloggen min, som jeg håper du tar! :-)

Catharina Norberg Skjørvold sa...

Huff Heidi! Den var litt guffen, syns jeg...
Vet liksom ikke helt om jeg er klar for den altså...