søndag 20. november 2016

Monsterbukse

Therese hadde en monsterbukse, det er litt lite når man blir våt og buksa må vaskes nesten daglig. Derfor dro vi til Spar kjøp for å finne farger til en ny bukse. Snuppa har valgt farger selv. To dager etter at garnet var kjøpt inn fikk jeg kjeft fordi jeg ikke var ferdig med buksa hennes 😂 Nå er jeg endelig ferdig med buksa og hun kan begynne å bruke den, har skjønt at hun gleder seg til å bruke den, for hun har snakket masse om den hele tida og fortalt alle at mamma strikker monsterbukse til henne!

Buksa er strikket i rubin. Det er et superwash garn, men det er utrolig tungt å strikke i! Håper jeg husker det nå, for buksa ble et sånt hat-prosjekt jeg egentlig bare ville legge vekk...
 
Jeg har strikket begge beina samtidig på en stor rundpinne med en teknikk som heter magic loop. Det gjorde at jeg kunne leke med stripene på buksa. Utfordringa var å holde styr på alle fire nøstene. Det løste jeg med å sette en strikk rundt de to nøstene som hørte til hvert sitt bein, da gikk det faktisk veldig greit.

Jaja, godt å være ferdig!

Ingen kommentarer: