mandag 19. august 2013

Bursdagskort til en gutt


 Jeg fikk bestilling på et kort til sønnen til styreren i barnehagen til ungene, han fylte 25 forleden dag. Jeg skulle bruke litt humor på kortet og vi ble enig om at ei pinupdame ville gjøre seg på kortet hans.
Motivet er fra scrapmagasinet (og er et motiv jeg absolutt ikke bruker nok!) og er fargelagt med promarkers (selvsagt!).

Endelig fikk jeg brukt en blokk jeg kjøpte på røykskadesalg i vår! Den passet jo perfekt til dette kortet! Og Karis tekst er jo fantastisk til!
Innsiden

Med dette kortet ønsker jeg å delta i følgende utfordringer:
  • NSS sin sommerutfordring: "Og vi har ikke bestemt noe tema denne gangen så det er fritt frem, så lenge vi kan se at du har brukt ett eller flere stempler fra North Star Stamps."
  • Kreativ Scrapping #8: BURSDAG MED BINGO! Dere skal altså lage et bursdagsprosjekt hvor dere skal bruke en av radene i bingobrettet vårt.Det er opp til deg om du velger vannrett, loddrett eller på skrå. 
Jeg har brukt midtre rad nedover: Charms, fargelagt motiv og så har jeg brukt blomster. (Og det var moro å jobbe med kortet og komme over utfordringa etterpå og se at joda, jeg hadde faktisk klart en utfordring til med kortet mitt!)

3 kommentarer:

Torill sa...

Tusen takk for at du ble med på sommerutfordringen vår!!
Likte så godt fargene dine jeg!
Ha en flott sensommer videre;0)

NorthStarStamps sa...

Tøfft kort! Takk for at du var med på utfordringen vår!

Bibbi sa...

Stilig kort!