mandag 15. oktober 2012

Bursdagskort til en vinelsker

Uten direkte blitz

Med direkte blitz

Glitter på blomster og glossy på detaljer
Her om dagen fikk jeg en henvendelse av en venn på facebook. Om ikke jeg kunne lage et kort, eller om jeg hadde et liggende som kunne passe til en femtiåring. Jeg tok bilde av de jeg hadde liggende, men det var ikke helt det hun hadde tenkt seg. Dermed skulle jeg lage et som passet med det hun hadde sett for seg til sjefen sin. Som tenkt så gjort. Jeg hadde noen tanker omkring dette motivet, men en annen tekst. Men da ble det heller et bursdagskort med det :) (Det andre jeg hadde i tankene er vel strengt tatt borte, ammetåka har tatt meg med storm, så gode ideer blir bare borte for meg...) Tidsfristen var å få sendt det til henne i posten i dag, for å være sikker på at det kommer frem til  hun skal gi det bort, for hun som bestilte kortet har jeg ikke sett på over ti år da hun bor i et annet fylke enn meg. Men jeg må jo inrømme at det å få bestillinger fra andre steder i landet er ekstra moro! (Bestillinger er jo moro, for bestillinger betyr jo at folk liker kortene jeg lager...)
Halvperler

Blomstersamling
Kortet skulle inneholde blomster, noe koselig (jubilanten er visst glad i vin og kos), fargene skulle være lilla, rosa eller i pastell og glitter. Hmmm... Ja, da heiv jeg meg rundt, og fikk plutselig dilla på bling også :) Så da ble resultatet slik :) Og som en liten ekstra utfordring til meg selv bestemte jeg meg for å skulle lage en stor blomsterklynge, noe jeg føler jeg sliter med å få til. Men om jeg skal si det selv; denne gangen ble det absolutt vellykket :)  (Litt selvskryt må jeg jo kunne gi meg selv!)

Glitter på tallene og masse bling
Med dette kortet ønsker jeg å delta i Sketch Saturday sin utfordring  #229, hvor man skal følge denne gode skissa. Den var utrolig deilig og inspirerende å jobbe med :)

2 kommentarer:

Heidi sa...

Dette kortet var skikkelig lekkert Catharina!!!

Nydelige farger og flott blomstersammensetning :o) (Det er noe jeg ikke akkurat mestrer - kanskje prøve igjen jeg også...)
Ha en fin dag!

Klem

tiggertastic sa...

what a stunning design, i adore the vintage aged style of this
Good luck in the challenges, hugs Sarah-Louise My Blog - Tiggertastic

Designing for:

Sketch Saturday , Bearly Mine Designs and Kenny K