mandag 5. mars 2012

Bursdagskort i fersken og krem
Juniorsjefen i huset har opptil flere venninner som nærmer seg bursdag. Da må man jo sørge for at man har litt kort på lur...
Og hva passer vel bedre enn et prinsessekronekort til små prinsesser? Jeg var så heldig å få denne malen av Hilde som har laget den forrige Hønetreff, og det er et veldig artig kort å lage altså! Det har blitt en favoritt for min del :) Jeg var utrolig heldig som fikk lov til å kopiere malen hennes altså! For det er et kort som blir så kult!!!

For første gang kunne jeg delta i utfordringene til Lilli of the Valley :) Jeg var jo så heldig å vinne en utfordring med premie fra de :):):)
Her har jeg fått kost meg med masse nye saker! Jeg fikk jo handla litt dies på Bikuben og så var jeg så heldig at søstern gav meg diverse pynt til bursdagen min :) Og disse gavene og shoppinga kom til nytte på dette kortet :)

Nå bare gleder jeg meg til helga! Da håper jeg på en produktiv helg på Hønetreff!  (Det er ledig plass der, så hvis du har lyst har du absolutt lov! Og her blir det virkelig hyggelig! Og mulighet til å kvitte deg med utstyr du ikke bruker/kjøpe andres saker...)

Utfordringa fra Lilli of the Valley lyder som følger: Peaches & Cream
Så da håper jeg at jeg får godkjent mitt bidrag til deres utfordring.

2 kommentarer:

Bev sa...

Wow this is fabulous! Thanks for joining us at LLF this week x

HegeT sa...

Så herlig kort... Klart små prinsesser må ha prinsessekronekort..!!..

Og jammen var det koselig på treff i helga, som alltid... Og at en ikke får laget så mange kort, vitner jo bare om at man koser seg og er sosial det... ;-)

klem
HegeT