onsdag 22. januar 2014

Bursdagskort til niesa vårJanuar/februar er travel bursdagstid i familien min! I løpet av slutten av januar er det ikke mindre enn seks bursdager å lage kort til og handle gaver. Og det kommer like brått på hvert år! I år er ingen unntak! Heldigvis skal jeg på treff til helga, så da satser jeg hardt på å få laget de fem jeg mangler!

Dette kortet har jeg tenkt til min niese :) Hun fyller 11 i begynnelsen av februar, og hun vet å sette pris på kort, for hun lager kort selv :)

Her har jeg brukt det nydelige motivet jeg fikk til jul av godeste Daria! (Jada, farmen-Daria it is!)
 Motivet er fargelagt med promarkers og vingene har fått et lag med stickles i farge StarDust. Øynene har fått litt glans ved hjelp av Glossy Accents.  Motivet er fra Bildmålarna, teksten fra North Star STamps. Pyntearket er Maja design.

Bestevenninnen min, Catrine, og jeg har slitt litt med inspirasjon i det siste, så vi lagde kort etter samme utfordring :) Det pleier å være en morsom opplevelse! For vi har ganske så forskjellig stil på kortene våre :) Og ikke minst er det veldig hyggelig å sitte sammen og scrappe!  Vi skravler vel nesten mer enn vi scrapper, men det er sånn det skal være :) 

Med dette kortet ønsker jeg å delta i Friday Sketch Challenge sin utfordring #61 og her skal man følge denne skissen:

1 kommentar:

Christine sa...

Beautiful colours and distressing :) Really pretty! Thanks for joining us at Friday Sketch Challenge. Good luck xx