tirsdag 6. november 2012

Julekort i grønt og hvitt

Jeg har endelig fått lyst til å lage julekort igjen! Har ikke gjort det siden jeg var med på julekortutfordring for flere år siden... Jeg falt for flere julestempler fra North Star Stamps da jeg var på Hønetreff i oktober, og når har jeg fått brukt to av de :)

Motivet farget med promarkers
Jeg har en del juleark og julepynt igjen fra jeg lagde julekort sist, så føler ikke det er det mest spennende utvalget jeg har, men man må jo kanskje prøve å få brukt noe av de tingene man har brukt penger på... Og med litt ekstra pynt på de (les gliterlim) blir de jo litt mer spennende igjen :)  Men jeg ser jo at den pynten jeg kjøpte for flere år siden ikke akkurat er i den stilen jeg bruker nå... Kanskje jeg skal bli flinkere til å få brukt mer av all pynten jeg har liggende? Eller bare la det ligge litt til, så kan barna mine få bruke de om de får interesse for kort? Hmmm... Mange ting å tenke gjennom :)
Glitter frisker opp gammel pynt
Embossing på julekort er liksom meg :)
Nå har jeg endelig begynt å kose meg med promarkerne mine, endelig føler jeg at jeg mestrer det! Tidligere har jeg følt at jeg må tenke så veldig på hva jeg gjør, men nå er det ikke sånn. Nå er det liksom bare å sette seg ned og kose seg og så tar det den tida det tar. Enkelte motiver går kjapt, andre tar lengre tid... Er vel litt med hva slags motiver det er også... Dette var av de kjappe :) (I går jobbet jeg med et som tok en del lengre tid, for der måtte jeg  jobbe mye for å få det uttrykket jeg ønsket... Men jeg ble til gjengjeld veldig fornøyd med det :) Det må det vel være lov til å si? )

Her er både tekst og motiv fra North Star Stamps.

Med dette kortet ønsker jeg å delta i følgende utfordringer:
  • Sketch Saturday #232, hvor man skal følge denne skissa:
  • Sketchy colors #138: fargeutfordring:  Grønn & Hvit

4 kommentarer:

Daria sa...

Synes det var noe kjent med den skissen:-) Veldig fint kort:-)

Daria sa...

Synes det var noe kjent med den skissen:-) Veldig fint kort:-)

Lena Katrine sa...

Et veldig søtt kort! Takk for at du deltar på fargeutfordringen vår hos sketchy colors denne uken ;)
Klem, Lena Katrine

Donna Mosley sa...

A gorgeous card Catherina, thanks for joining us at Sketch Saturday.

Donna x