lørdag 14. juli 2012

Litt vintageaktig konfirmasjonskort til jente

Myggnetting bak blomster
Myggnetting i gjenbruk
Jeg fikk en bestilling på et konfirmasjonskort som skal gis til høsten. Hun som bestilte liker de litt søte, vintage og rosa ville være fint. Godt med litt gode frister nå som jeg er høygravid, ja. Men ville gjøre det unna ganske raskt, i håp om å finne igjen litt inspirasjon. Og det funka! Ble så fornøyd at jeg fikk lyst til å lage flere kort nå :)

Jeg bestemte meg for at en fe på kortet ville gjøre seg. Men likte ingen av de jeg hadde... Følte liksom at jordbærjente blir feil på høsten... Dermed måtte vi handle litt, men butikkene har jo ferie, så heldigvis hadde MaritO et par stempler jeg fikk lov til å låne noen trykk av :) Det reddet hele kortet!

Glitter på vingene hører til
Jeg bestemte meg for å finne noen utfordringer, for å gi meg et ekstra puff for å få det ferdig før lillesøster kommer. Og Sketch Saturday sin skisse for denne uka er jo bare helt NYDELIG! Jeg falt veldig for den! Og utfordret meg selv litt ekstra ved å bruke flere pynteark. Og til vintage så passer jo maja design sin serie Vintage Summer Basic bare helt perfekt! (Har handla meg litt ark i sommer, to serier fra Maja! Vintage summer basic og skall vi fika? Ellers har jeg kun handlet de tre(?) stemplene jeg venter på i sommer, også jeg som pleier å gå bananas når skatte-/feriepengene kommer i scrappebutikker... I år ble det visst IKEA og diverse andre butikker med inredning/belysning som fikk gleden av store utbetalinger... Så nå får jeg bare se om jeg får laget en del ting og solgt før messa i september, sånn at jeg får dratt inn med penger å shoppe for der....
Innsiden

Baksiden


Charizma cardz har en utfordring som heter Recycle. Det har jeg gjort på dette kortet. Bak blomstene ligger det restene av myggnettingen vi satte opp foran vinduene våre. Egentlig hadde vi tenkt å kaste de, men jeg tenkte at det måtte da kunne gå an å bruke det på kort. Og jammen gjorde det ikke det også :)

Med dette kortet ønsker jeg å delta i følgende utfordringer: 
  • Sketch Saturdau sin utfordring #216 hvor man skal følge denne skissa:
  • Charisma Cardz sin utfordring #27 hvor utfordringen lyder som følger: Recycle!
  • Wild Orchid Challenge #54: Shabby Chic.

6 kommentarer:

Marit sa...

Så flott det ble Catharina..romantisk og sart og helt perfekt med en alv:)

Catharina Norberg Skjørvold sa...

Takk for det, Marit :)
Bare fikk det for meg at akkurat dette kortet MÅTTE ha en alv, og da er det godt å ha gode venner man kan sende melding til og komme og snylte litt på :)

shell sa...

Fabulous hun, thanks for joining us at Charisma Cardz this week.
Shell xx

elsi sa...

Lekkert konfirmantkort :) Takk for at du er med på WOC sin utfordring denne uka <3

Carrie sa...

Love this!

Thank you for joining us at Charisma this week! x

Alex H. sa...

Wow... such a sweet card, wonderful colours... thanks for joining us at Sketch Saturday!
;-) Alex H.