søndag 3. april 2011

Tri shutter-kort

Dårlig overskrift? Ja, men vil ikke ha det totalt engelsk i overskriften, så da blir det hummer og kanari...

Jeg fikk en bestilling på et bursdagskort i går til ei som er styrer i en barnehage, så da tenkte jeg kjapt på disse søte musene til Penny black. Og så har jeg lenge hatt lyst til å prøve meg på et sånt kort, så da ble det det (siden jeg fikk helt frie tøyler av hun som bestilte..)
Motivet er farget med promarkers og glasuren på motivet er dekket med glossy accent, sommerfuglene er fra Martha Stewart, fuglen og skriften er fra QK (alfabetet er Eliza), tekststempelet er fra stempelglede. Pyntet med stickles lime green litt her og litt der. Blomst fra ukjent produsent (kjøpt på papirplaneten), men jeg digger de!!! (Også jeg som trodde jeg aldri ville få til å bruke store blomster sånn da... Jeg grøsset litt for meg selv når jeg fikk blomster som var ca 1 cm i diam...)

Jeg ønsker å delta i en utfordring med dette kortet:
  • Sketch saturday sin utfordring #149 hvor jeg har jobbet etter denne skissen:
Jeg har snudd skissen 90 grader mot venstre, snudd retningen på perlene, endret rekkefølgen på panelene rett under  motivet, panelene i midten er også endret litt i størrelsesforholdet for å få det til å passe til den rektangulære formen et tri shutter-kort får og som da vel er den største endringen jeg har gjort på skissa.
Det var en morsom skisse å jobbe etter :)

2 kommentarer:

Elisabeth SJ sa...

Kjempefint kort! Så gøy å prøve noe nytt!

Terry sa...

Hiya Catharina, thank you for joining the DT from Sketch Saturday with your fabulous trifold card, I just love it. Good luck. Hugs Terry xxx